0
Your Cart

SUMMER DAYS

De där dagarna med uppsluppen stämning, solen lyser, familj och vänner är samlade för strandhäng, långlunch eller bara massor med skratt. Det är i dessa stunder många viner smakar som allra godast. Här tipsar vi om våra viner som alltid funkar, uppskattas av de flesta och man alltid borde ha ett par flaskor hemma av. 

Att hälla i glaset

Att äta till

Ceasarsallad med grillad citron. En perfekt sommarlunch. Grilla lite kyckling och citron. Slå ihop en grym ceasardressing (ett måste att göra den själv). Släng upp lite romansallad, på med kycklingen, bacon, dressingen, hyvlad parmesan, krutonger och kläm över den grillade citronen de sista du gör. Dra upp den iskalla Cala falcone rosén ur ishinken och upptäck denna superkombo.

Att hälla i glaset

Att äta till

Skagen med linschips. Ja ni läste rätt, skagen med linschips.. Här är det ok att vara lat, lyxräkor på burk, hellmans majonnäs, lite crème fraiche, citron, salt och peppar.. glöm inte en massa dill. Servera en skål med skagen och en skål med linschip (misstro ej detta är kanon). Korka upp en flaska Pecorino från Mazzarosa, här garanteras det hög klunkabilitet och nu börjar ni få lite feeling inför middagen.

Att hälla i glaset

Att äta till

Grillbuffé. Finns det något bättre en ljummen sommarkväll än att samlas ett gäng vänner och tända grillen och bara slänga på allt man är sugen på. Grilla kyckling, kött, grönsaker allt ni är sugna på. Servera med smashad färskpotatis som fått gå i ugnen med massa vitlök, smör och färska örter. Se till att ha några flaskor Riserva hemma för den här kommer ni att älska, satan i gatan vilket vin!!